Rock-choc

The Chocolate Line is een chocoladebruin statement in de Brugse binnenstad. Hier laten Dominique Persoone -njam chef- en Fabienne De Staerke lekkerbekken, foodies, topchefs, toeristen en toevallige passanten smullen van spannende chocoladecreaties.

Ambacht en rock’n roll typeren The Chocolate Line. Kleine artisanale smaakexplosies swingen de romantische winkel uit op zoek naar nostalgie en acrobatie. Door een raam is het atelier voor iedereen zichtbaar. Hier wordt niets weggestopt. What you see is what you get.

Of toch niet? Laat je verrassen door spannende smaakcontrasten, subtiele aroma’s en lange ondertonen. Verwen je smakenpalet, verbreed je chocolade-ervaring en choqueer je verwachtingspatroon. Want niets is wat het lijkt.

Snuif cacao met de Rolling Stones en vergaap je aan de foto’s van Spencer Tunick. En vind Cacao. De chocoladeroute gerust het beste chocoladeboek ter wereld. Dat vonden die van de Gourmand World Cookbook Awards immers ook. The Chocolate Line houdt wel van een uitdaging

B-park

Grootste winkelcentrum in Brugge

B-Park is een winkelcentrum van 42.000m² en geeft de consument de keuze uit een hypermarkt van 14.000m² met een uitgebreid aanbod aan voedingswaren en een gevarieerd non-food assortiment, een hypersportzaak van 5.000m², een hyperelektrozaak van 3.000m² en 15 winkels gespecialiseerd in speelgoed, babyartikelen, huis-, tuin- en keukeninrichting, vrije tijd, buiten- en binnenmeubilair, slaapcomfort, sport en fietsen. Naast deze winkels is er een gevarieerd aanbod van horeca en diensten zoals een tankstation en een geld- en postautomaat.

Vele winkels zijn open op zondag, check-out de website.

Reserveer online

Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!