Café Vlissinghe 500 jaar

Café Vlissinghe, de oudste Brugse herberg

Al sinds 1515 ligt, goed verscholen in het prachtige Sint-Annakwartier, Café Vlissinghe. De unieke sfeer en warme ambiance maken van Vlissinghe zowel een trekpleister voor Bruggelingen als voor toeristen uit alle windstreken.

Kom langs voor een hapje en drankje en maak kennis met de rijke geschiedenis van deze bijzondere plaats.

In 2015 wordt Café Vlissinghe 500 jaar. Om dit te vieren werkten de stamgasten samen met Stad Brugge een bijzonder feestprogramma uit.

Wil je weten wat er de komende maanden op het programma staat, surf dan naar de website.

Groot Vlaenderen cocktailbar

Op een zucht van B&B Charming Brugge de beste cocktails van Brugge met leuk straatterrasje in de zomer


Arne Baum spreekt:

Enkele jaren terug, na mijn studies verhuisde ik naar Londen om voor de Sheraton Hotels te werken. Ik had er steeds de leiding over de bar en/of restaurants. Toen groeide ook de droom om ooit zelf een eigen bar uit te baten. Wanneer ik terug ’thuis’ kwam vorig jaar in 2011 had ik slechts enkele maanden nodig om de juiste plaats te vinden voor deze droom en al gauw opende Groot Vlaenderen in dit leegstaand pand de deuren op 16 maart 2012. Pre and after dinner drinks, in GV kom je voor kwaliteitsvolle drankjes in een rustgevende omgeving. Ik heb een grote verzameling aan single malts, gins, rums, etc voor jullie samengebracht.

Voor de fans is er ook een grote selectie aan klassieke cocktails verkijgbaar. Mijn doel is om er voor iedereen een leuke ervaring van te maken. Ben je net een namiddag gaan shoppen, of ontmoet je vrienden voor of na het eten, heb je iets te vieren of wil je gewoon wat bijpraten, GV is je antwoord. Het is niet de klassieke bruine kroeg, geen brasserie noch taverne maar een klassevolle bar. Een bar zoals je die enkel aantreft in de luxueuze hotels van wereldsteden als Londen of Parijs.

Reserveer online

Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!